Nu is de heks ECHT dood!

Hans en Grietje fotoVoor het eerst had ik een grote rol in een operaproductie: Hans in Hans en Grietje (Hänsel und Gretel) van Humperdinck. We speelden ook twee voorstellingen voor basisschoolkinderen. De reacties van de kinderen waren heerlijk, ze gaven commentaar op alles en dansten mee met het dansje. Ze leefden helemaal mee met de opera. We hadden natuurlijk ook voorstellingen voor volwassenen. Ik was ‘s avonds in Tilburg aan de beurt met mijn zusje Grietje (Hanna van Rooijen). Ook die voorstelling ging heel goed. Ik wil de regisseur, Jeroen Lopes Cardozo, de dirigent en arrangeur, William Schaffels, het orkest en beide casts bedanken voor vier geweldige voorstellingen. Zondag 19 maart treden we nog op in Deventer.

Terwijl we druk aan het repeteren waren aan de opera, maakten mijn zusje, Grietje oftewel Hanna van Rooijen, en ik ook nog een vlog over de opera. In de vlog laten we van alles zien wat er achter de schermen van Hans en Grietje gebeurt.